onsdag 15 augusti 2012

Dagens upplägg = Altan + bok + sol + Grape Tonic.Det har varit fruktansvärt varmt. 

Så här har min dag sett ut idag. Lägg bara till en smågalen fyraåring som springer i cirklar runt mig och tjatar om vilka vapen han kan fälla ut ur sina olika lemmar. (Allt från svärd i armarna till en pelikannäbb där han förvarar sitt superlim). Kan också glatt meddela att han inte springer in i saker, trots bristen på syn orsakad av pistolerna som fälls ut ur hans ansikte. Why? Jo men han har ju stödhjul så klart!
(His words, not mine xD)
Är nu på sida 315 av 353 i 50 shades of Grey. Den håller sig! Ibland är det lite tröligt med allt kinky tjöt men nu i de senare kapitlen har författaren gått in mer på Mr. Greys psyke och vad som skapt honom till den han är, samt fått läsaren att undra om de någonsin kommer kunna ha en djupare relation. Ser fram emot att läsa vidare! Vet dock inte om jag kommer läsa uppföljarna med en gång - känns inte helt livsviktigt.
I morse gick jag upp halv åtta (huga!) och fick ändå stressa för mycket (huga!) för att hinna till sjukhuset (huga!). Pappa skulle dock vägen förbi så det fungerade ändå, lucky me. När vi var färdiga med en miljon olika tester, as usual, så bestämde Willy (min psykolog har ett tufft namn, k) att vi skulle ses igen redan nu på fredag innan skolan börjar, så jag slipper missa mer av den. Detta var nämligen näst sista samtalet innan det s.k. "Slutsamtalet". Fy vad skönt! Bring on le diagnosis and treatment, bitte!
För övrigt måste det varit minst 40 grader på pappas altan idag. Skojar inte. Gick faktiskt inte att sola förän klockan fyra på eftermiddagen, för man kunde inte andas in den varma luften, och svetten bara rann. Shittans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar