söndag 12 augusti 2012

I'm a grumpy old lady in the morning...

Tidigt morgon för att vara Sanna! Vilket i och för sig beror på att jag som vanligt inte kunde sova (varit värre senaste veckan, antagligen pga att skolan snart börjar eller något...) och tänker inte låta mig själv somna nu. Jobbigt!
Mamma har åkt iväg till någon stuga i Dalsland där hon ska spendera en vecka så jag har lägenheten all to myself - trodde jag. Tydligen skulle Emil stanna ett dygn längre än jag planerat och så klart passade han utan att fråga på att äta upp allt bröd jag köpt och dricka upp all mjölk. När jag "vaknade" aka gick upp idag så hade jag absolut ingenting att äta, så jag fick pallra mig ut till affären som den sura zombie jag brukar vara innan jag fått frukost - och till råga på allt hittat fyra nya finnar mitt i fejjan. Lägg då på att jag inte sovit alls och att min nya underbara ringar-under-ögonen-grej är putts väck. Resultatet = finnigt och grinigt monster. Be ware, you folk of Willys matbutik!
Nu har jag i alla fall fått i mig frukosten och satt mig på balkongen, funderandes på hur fan jag ska hålla mig vaken hela dagen. Kanske fuskar jag ändå. Hm...
För övrigt älskar jag Willys självplocksavdelning med massa olika matbröd/bakeoff-bröd. Could so easily get fat on that bro.

Och så ett foto av påsiga damen! (Ronja, leta upp min sminkgrej! :@)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar