söndag 5 augusti 2012

Svar på några kommentarer ang Jessica.

Fick lite respons på mitt inlägg om Jessica Brown Findlay som jag skulle vilja svara på :)
  • Om du gillar Jessica så måste du kolla in serien "Downton Abbey", hon är med där i nästan alla avsnitt! :D  /Professionallyplump

    Japp jag vet om detta:) Kollade upp henne igår! Ska ta en kik på Imdb..vet inte riktigt vad serien handlar om men hey vem behöver handling om hon är med i varje avsnitt...haha!
  • Gillar du både tjejiga-tjejer och lite mer maskulina-tjejer? För denna tjejen ser ju väldigt flickig ut, spännen i håret, läppstift, örhängen, klänningar. Och din flickvän är vell lite mer maskulin? Försöker inte låta taskig eller nåt, undrar mer hur du ser på det. Om du dras mer till ett håll, eller gillar både och precis lika mycket? / Anonym
För ett par månader sedan gjorde jag bilder som beskriver de olika "typiska" facken man ofta delar upp lesbianer i. (I alla fall gör vi själva det väldigt ofta). Jag lägger in dem innan jag svarar på din fråga, så blir det lite enklare att förstå:
BUTCH

SOFT BUTCH

HARD BUTCH

HARD FEMME
FEMME
SOFT FEMME

Now, jag dras mest till tjejer som är just "Butch", typ som Ronja, men inte "Hard Butch" då det finns för lite kvinnlighet helt enkelt - är trots allt lesbisk..haha.
Själv skulle jag kategorisera mig som soft butch... lite tomboy men ändå med kvinnliga drag. Jag kan dras till tjejer som är lite tjejigare än Ronja, typ dem inom kategorierna Soft butch och kanske Hard femme - men där går min gräns. För tjejigt är bara nej. Fint att titta på kanske men inte mer. Ju tjejigare tjejen är dessto mer är det bara "ögongodis" men jag skulle liksom inte vilja, ja.. Hit that x)
Jag har varit ihop med tjejigare tjejer men jag har liksom inte kunnat känna att det var rätt... tänder inte på den typen alls egentligen utan det är mer... ja... date material antar jag. Så det funkar ju inte i ett förhållande.

Förkortad slutsats:
Butch - nommmmmmm.
Hard butch - No!
Soft butch/Hard femme - går an, vissa är nom!
Femme/soft femme - i'll check ur butt out but that's about it. 

1 kommentar: