söndag 14 oktober 2012

Försvinn, förbannade jävla smärta.

Ända sedan jag var rätt liten, typ pree-teenage, så har jag haft värk i benen. Ungefär som växtvärk fast tio gånger värre. Mamma tog med mig till doktorn för det men de sade att det bara var växtvärk. När jag blev lite äldre och väl kom till familjens massör-snubbe konstaterade han att mitt bäcken var snett så mitt ena ben är typ kortare än det andra vilket leder till att ja går skevt, belastar fel och nerver kommer i kläm. Jag fick någon stretchövning som inte hjälpte, så jag slutade med den efter ett tag.
Smärtorna fortsatte och ibland kunde jag ha dem i armarna också. Jag tog en ipren, värmde min beroendeframkallande värmekudde and lived on.
För ett tag sedan, några månader kanske, så började jag känna av en annan typ av smärta utöver denna. Första tanken var att det kändes som pirr i benen som man får när man är rastlös, fast pirret gör ont. Som en kliande smärta. Jag vill liksom lägga mig på mage och sprattla med benen tills den rinner ut genom tårna. Den försvinner varken med värktabletter, stretching, vila eller värktabletter. Idag provade jag till och med att träna bort den med benövningar - huga. Det hjälpte i typ fem minuter. Har varit sängliggande hela dagen och gnytt och bokstavligen vridit mig i plågor.
Mamma ska beställa tid hos någon specialist för jag står inte ut längre. Den här "nya" smärtan gör så att jag inte kan somna och dessutom är det fruktansvärt jobbigt att gå upp på morgonen för jag vet att det kommer göra ännu ondare än att ligga ner.
Min Jocke-prins kommer hit och knådar da pain all better om en stund. Fina pojken! Det är gött med en kompis man är såpass bekväm med att man kan tänka; okej jag stinker lök och jag har en stor toffs i luggen och jag är inte det minsta social men han kan la komma ändå.
Stinker by the way lök för att jag lagade mat förut, inte för att jag brukar gå runt och lukta lök sådär helt randomly. Han kommer hur som helst hit med sin dator om en stund så att vi kan vara ofräscha och osociala tillsammans. Yay for friends who are as akward as you so it becomes anti-akward!


1 kommentar:

  1. hörru! vet inte om detta stämmer in på dig men det kan ju vara värt att läsa iallafall :)
    http://sv.wikipedia.org/wiki/Rastlösa_ben
    kram på dä!

    SvaraRadera