onsdag 28 november 2012

Slöhelg med Frugan i Limmared :)

Det är för sent på kvällen, eh eller är det natt, för att jag ska orka skriva en hel roman om förra helgen men den var väldigt mysig! Jag har inte varit i lilla Limmared på många månader nu for different reasons och det var kul att åka iväg till min Ronnyponny istället för att hon kommer till mig varje gång. Att åka tåg är på något vis avslappnande - även om jag hade föredragit musik framför skrikande barn och mobilpratande gubbar. Tur att jag läser en underbar bok igen så att jag hade något att göra i brist på modern teknologi a.k.a iPod.

Den här helgen såg ut ungefär så här:
Fredag - film, mys, hälsa på familjen osv.
Lördag - Auktion, mer film, sedan kortspelskväll med massa folk (fun!)
Tänkte gått på musikquiz men Ronja hade visst ingen lust;)
Söndag - Ja, mer film, där gissade ni rätt! Flera till och med;) *le nerds*
Sedan hemresa, bu!

Ibland när man varit ifrån varandra så är det sjukt gött att bara ta helgen som den kommer, gå och strosa runt i mysbyxor och ligga i sängen och tjocka sig.
Filmer vi såg i helgen-> Fem barn och ett sandtroll, The Craft, Bound, Grey Matters.
Gillade allihop, även om jag inte är så mycket för maffiarelaterade rullar (Bound.) Hey, atleast there were lesbians in it.

Som ett fint avslut på helgen började  det snöa HUR STORA FLINGOR SOM HELST samma dag jag åkte. Jag och Sabrina rusade ut och skuttade av glädje. Det var inte lika kul senare när vi skulle gå till tåget i BLÖT snö. Med uggs. Som läcker. Inte dressed for nordpolen blandat med hela vänern, thank you very much. Slutade, efter så mycket smärta att hälarna domnat bort, med att jag satt på golvet i tågets bagageutrymme med plastpåsar runt strumporna och pyjamasbyxor eftersom det var de enda andra jag hade utom de strumpbyxor som var dyngsura - och ja, självklart var tåget dagen till ära totalt fullpackat.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar