måndag 1 juli 2013

Lite information om min värdfamilj:

Katja, Steve, Sami, Saskia, Tyson och Olive.

Steve
Pappan i familjen, väldigt skön typ som är lätt att snacka med. Han är 35 och jobbar för en golvläggningsfirma. Han tycker om Xbox och att titta på sjukhusprogram. Han ogillar alla andra förare i trafiken och att vara med på kort.

Katja
Kommer ursprungligen från Finland och flyttade hit som nittonårig student. Hon och hennes vänner hade svårt att hitta ett bra boende vilket  till att hon nu öppnar dörrarna för andra studenter.
Hon jobbar i ledningen på Wood Green där hon organiserar alla tillställningar, sköter planering av ekonomi, sponsring och vilka gåvor som skall tas emot från olika företag.

Saskia
En liten sexårig vilding som var rätt blyg i början men som nu gärna får uppmärksamhet. Allt hon äger är självvalt rosa och hon älskar Jessie J. Hon går i skolan även på sommaren, har inte frågat varför. Här börjar de skolan när de är fyra, och dagis är svindyrt.

Sami
En tvåårig grabb som munnen går på hela tiden. Speciellt snattras ord som ball, bunny, blue, car, plane, bike, bird, cloud, cat, Olive, mummy, daddy, Ty-ty, pig och Saskia (fast han säger tatsa eller något liknande till Saskia).

Tyson
En väldigt stor grabb som tror att han är väldigt liten och får plats i knät. Älskar att leka dragkamp eller bli kliad på rumpan.

Olive
En svart liten mops som älskar mat i alla former samt att dyka ner i ens knä om man råkar sätta sig i soffan. Sedan ligger hon där och snarkar nöjt vare sig man behöver resa på sig eller inte.

(+) Kate
Min nya roomie från belgien som jag inte alls tyckte om men börjar vänja mig vid. Hon är väldigt seriös och tystlåten och nästan lite rude. Idag har hon nog unclenched her butthole lite för hon har lett flera gånger. Det blir nog bättre med tiden får vi hoppas.

(+) Patch
Guldhamsterhane som jag har på foder ett tag och som är helt underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar